Våra tjänster

Vi erbjuder lösningar för ytskikt, golvläggning och undergolvsarbete, både för offentliga lokaler och för dig som privatperson. Vårt team består av 20 personer, en mix av golvläggare, plattsättare och projektledare som alla har öga för design och teknik och är utbildade inom många olika material. Vi arbetar med kakel, klinker, plast, textil och parkett. Vi plattsätter även stenmaterial, marmor och kakel. Våra kunder finns främst inom Uppsala län och norra Stockholmsområdet.
Några av våra tidigare kunder är Uppsala kommun, Domkyrkan, Akademiska Hus och Vasakronan, för att nämna några – och det är stor chans att vi gjort grannens badrum, oavsett om du bor i stan eller på landet.
Vårt mål är att hitta den bästa tekniska lösningen för varje enskild kund. Inget projekt är för litet eller för stort. Vi är lyhörda och flexibla och vårt främsta mål är att du ska bli nöjd med våra leveranser.

Offertförfrågan ytskikt och golv

Behöver du hjälp med ytskikt eller golvläggning? Vi är ivriga att höra om hur din utmaning ser ut – så att vi kan golva dig med våra lösningsförslag. Vi återkommer med förslag och prisuppskattning!

Offertförfrågan ytskikt och golv